Tahoor

Arganolje fra morokko (100ml)

kr 200

Arganolje er en planteolje produsert av kjernene til arganetreet (Argania spinosa L. sap). Den brukes i matlaging og kosmetikk. Oljen laget av kjerner av vill argan er mer verdsatt enn den som er laget av de dyrkede trærne på grunn av sin bedre smak

Argan Oil, også kjent som flytende gull, er en lett, ikke-fettete olje med en delikat nøtteaktig aroma og ekstraheres fra kjernene av frukten av Argan-treet. Arganolje har blitt brukt i århundrer i Nord-Afrika, hvor den ble brukt til matlaging og helbredelse. Det er nå kjent for sine fantastiske fordeler for hår og hud og har blitt veldig populært i den vestlige verden. Arganolje er rik på vitaminer og mineraler og har høye nivåer av umettede fettsyrer. På grunn av det høye vitamin E-innholdet er Argan Oil kjent for sine regenerative og helbredende egenskaper. Argan Oil er en naturlig og effektiv behandling for hårtap og flass, samt en flott hårbalsam. Arganolje kan brukes til å behandle en rekke hudplager, inkludert eksem, psoriasis, solbrenthet og strekkmerker.

Hvordan bruke det?

Gni noen dråper arganolje over håret ditt 1 til 3 ganger i uken for å bruke det som balsam, eller bruk en arganoljehårmaske en gang i uken for å fukte håret dypt. Regelmessig bruk av arganolje kan gjøre håret ditt skinnende, silkeaktig og sunt.

Noe for deg?

Du har sett på følgende